Et Gospel Teambuilding arrangement kan skrues sammen på forskellige måder og til vidt forskellige sammenhænge. Arrangementet kan vare fra en halv time til 2 timer og nedenfor er nogle eksempler på hvordan Gospel Teambuilding kan bruges. For alle arrangementerne gælder det, at det er sjovt og opløftende. Samtidig kan alt gennemføres på engelsk.

30 minutter

Et kort og effektivt Gospel Teambuilding arrangement som dette, kan være en del af et “kick-off” forløb, eller bruges som morgensang før en lang kursusdag eller bare en almindelig arbejdsdag. Det kan også være en “opkvikker” som en del af et længere forløb. Det er sjovt og effektivt.

60 – 90 minutter

Dette arrangementet kan være godt som opstart til firmafesten, julefrokosten, sommerfesten el.lign. Glæde og begejstring er i højsædet og dette lidt længere arrangement kan også bruges som en festlig afslutning på en kursusdag. Ofte bliver arrangementet brugt som en overraskelse til medarbejderne – og begejstringen er som regel ikke til at tage fejl af, når de opdager, at de skal være et gospelkor.

120 minutter

Dette 2 timers arrangement vil ofte blive brugt som en mere integreret del af et forløb for en gruppe medarbejere. Der kan være emner eller temaer som nemt kan inkorporeres i arrangementet. Arrangementet er også velegnet som led i en konfliktløsningsprocess. Nøgleordene er glæde, at lytte, gensidig respekt, bakke hinanden op, alle er vigtige osv.

Privat fest

Alle gæsterne kommer sammen, måske kort efter velkomstdrinken, og hele selskabet bliver omdannet til et stort gospelkor på rekordtid. Det er sjovt, det løsner op og man har en fælles oplevelse at snakke om resten af festen. Arrangementet kan også ligge i løbet af maden. Det kan være til en fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup eller brylluppet, imens brudeparret er til fotografen.

Få tilbud på Gospel Teambuilding ved at kontakte os nedenfor.