Mangler I et festligt indslag til jeres næste firmafest, så vil det helt sikkert sprede masser af glæde og begejstring, at få Anders Butenko ud og omdanne hele selskabet til et gospelkor. Anders får alle til at synge med på en række kendte gospelsange og inden man får set sig om, synger man både i stemmer og lyder som et helt gospelkor. Det er et sjovt og festligt indslag, hvor alle er involveret.

Gospel indslaget kan være rigtig godt til at sparke en firmafest i gang. Det kan også bruges som et underholdende indslag i løbet af festen. Alle kan være med og gospel indslaget kan vare fra 30 minutter til 1 time.

Få tilbud på Gospel Teambuilding ved at kontakte os nedenfor.

Erfaren gospelinstruktør

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og laver hvert år ca. 15-30 Gospel Teambuilding jobs og har gjort dette siden 2007. Han arbejder sammen med nogle af de største navne i gospelbranchen i Danmark.

Når Anders Butenko laver Gospel Teambuilding, møder man en professionel og erfaren korleder, som er velforberedt og har stort overskud. Anders er sjov og bruger sange og materiale, som han har gennemprøvet gennem mange år. I og med at Anders hver uge står foran ca. 700 korsangere, har han en ballast og en styrke med, som kun ses i meget få korledere. At vælge Anders Butenko som instruktør på Gospel Teambuilding er et sikkert valg.