Privat arrangement

“Dit indslag til min fest var til egen og mine gæsters store begejstring. For mine gæster var indslaget overraskende og nyt. Din fremførelse var levende med en smittende glæde, som fortsatte den efterfølgende del af festen.”
Birthe Mogensen, Korsør. 9. januar 2016.

Privat arrangement

“Tusinde tak for en rigtig god gospeloplevelse. Du var “lige i øjet”. Vores gæster er begejstrede. Også de der måske ikke lige troede det kunne være noget for dem, har haft en god oplevelse.”
Maria Grønbech Willumsen, Regstrup. 24. december 2015.

DT Group A/S

“Tusind tak for sidst – det var en kæmpesucces!! Alle har herude i dag strålende berettet om hvor godt og sjovt dit indslag var.”
Trine Baadsgaard, DT Group A/S. 30. november 2015.

Privat arrangement

“Alle havde en fest og der blev talt om det hele dagen og aftenen. Selv min far sang med – det tror jeg aldrig, jeg har oplevet før. Stor succes!”
Helle Zaupper, Roskilde. 27. september 2015.

Privat arrangement

“Det var en helt igennem herlig aften med god musik, højt humør og store smil. Tak fordi du kom, og med din entusiasme og energi gav os en uforglemmelig aften.”
Jette Pedersen, Holbæk. 6. februar 2013.

Privat arrangement

“Mine gæster nød det, og der kom så meget ros om det og din måde at gøre det på. At synge gospel er så livsbekræftende og gør noget ved fællesskabsfølelsen, og det er en perfekt måde at starte en fest på. Jeg er dig dybt taknemmelig.”
Annette Kock, Tune. 16. december 2012.

Privat arrangement

“ALLE har givet udtryk for, at de syntes det var alletiders. Jeg er sikker på, at denne oplevelse var med til at give den efterfølgende fest et ekstra boost.”
Karin Hjort, Hvidovre. 4. august 2012.

Privat arrangement

“1000 tak for i lørdags. Det var en helt fantastisk god oplevelse og ALLE synes det var sjovt og underholdende. Du har en rigtig god indlevelse og det er utroligt hvordan du kan få folk til at løsne op og give alt hvad de har i sig – og så på 1 time. Vi synes selv at det swingede og lød super godt….. :-).”
Stine Rudbæk, Næstved. 16. juni 2012.

Privat arrangement

“Det var virkelig en succes og gæsterne talte meget om indslaget bagefter.”
Anne-Christine Gøricke, Roskilde. 13. maj 2012.

IOGT

“Deltagerne har været enormt glade for din gospeltime. Jeg har hørt mange synge i løbet af dagen og de talte meget om, hvor sjov du var og hvor sjovt det var at synge. En stor succes!”
Tessa Tänzer, IOGT. 17. marts 2012.

Admiral Hotel

“TUSIND tak for i går – som du ved, var det en bragende succes og alle har igen i dag kommenteret, hvor godt de synes det var! Så tusind tak for det. Rent teambuildingsmæssigt var det fantastisk! Vi havde en skøn fest – ja flere siger, at det var den bedste!”
Henriette Bjerre, HR Manager, Admiral Hotel. 20. januar 2012.

Fællesskolen Bregnbjerg-Povlsbjerg

“Det var utrolig vellykket. Det gør du bare proff. Der var rigtig mange der uopfordret gav virkelig god respons på det. Jeg vil gerne anbefale dig til andre.”
Bent-Ole Østerby, Fællesskolen Bregnbjerg-Povlsbjerg. 10. september 2011.

DALYFO

“Du var virkelig en succes.”
Lise Petersen, Næstformand, DALYFO. 2. april 2011.

“Aftenens underholdning bestod af Anders, som skulle lære os at synge gospel. Og sjældent har vi moret os så godt. Vi fik både motioneret stemmebåndene, kroppen og smilebåndet. Anders kan varmt anbefales til alle foreninger, firmaer o.l. som har brug for god underholdning og teambuilding.”
B. Frimand, DALYFO. 2. april 2011.

Privat arrangement

“Din energi, dynamik og musikalitet – og de herlige gospelsange – satte virkelig fut i festen, og arrangementet var “talk-of-the-town” hele weekenden. […] Så alt i alt en fantastisk aften, som fødselaren er lykkelig for.”
Bent Sørensen, Nr. Alslev. 27. august 2010.

Privat arrangement

“Tusind tak for alle tiders underholdning. […] Du synger helt fantastisk godt, og alle var meget begejstrede.”
Laila Pedersen, Bagsværd. 30. april 2010.

Novo Nordisk

“Tusind tak. Det var en STOR succes som alle medarbejderne taler MEGET positivt om ;-)”
Lene Krølund, Novo Nordisk A/S. 26. april 2010.

MSD

“TUSIND TUSIND TAK for sidst. Jeg tror, jeg taler for alle, når jeg siger, at det var HELT FANTASTISK. Sikken et engagement du mødte op med – meget velforberedt… Du formåede at få alle med. Selv skeptikerne nåede ikke at tænke en eneste negativ tanke, før de var opslugt i sangen.”
Christina Møllebro, MSD. 24. august 2009.

Privat arrangement

“Jeg vil gerne sige mange tak for en rigtig god oplevelse da Anders var ude hos os i lørdags. Anders var alletiders og alle var så glade for arrangementet.”
Lise Madsen, Lyngby. 22. august 2009.

Coop Trading

“Anders begejstrede os alle med sit musikalske talent og afslappede og humoristiske væsen. Gruppen blev på rekordtid ændret fra at bestå af mere end 100 medarbejdere der var lidt skeptiske overfor den forestående udfordring, til at være et entusiastisk gospelkor med en stærk følelse af fællesskab. Anders magter at få alle med – også dem der typisk mimer når andre synger. Tak for en god oplevelse!”
Jan Lundgren, Adm. direktør, Coop Trading A/S. 12. november 2008.

Microsoft

“Jeg havde en vis skepsis inden arrangementet om mine medarbejdere ville synes dette var sjovt, men din store entusiasme fik alle med fra starten og jeg har kun hørt positivt fra alle jeg har talt med.”
Bjarne Riis, direktør, Microsoft. 29. august 2008.

“Tak for din fantastiske energi og smukke røst. Det var en fornøjelse at blive taget med ind i Gospelverdenen – det var næsten som om jeg var GOD til at synge. Mine kolleger var meget begejstrede, og jeg vil anbefale det varmt til andre i mit netværk.”
Therese Lütken, Microsoft. 29. august 2008.

Få tilbud på Gospel Teambuilding ved at kontakte os nedenfor.