Glæde er en vigtig ingrediens når livets store fester skal fejres. Og når alle swinger med som et stort gospelkor, så frembringer det både glæde og begejstring hos store og små. Når Anders Butenko først går i gang med at få alle til at synge med på en række simple og kendte gospelsange, så er festen for alvor i gang. Det er sjovt, det ryster sammen og alle er involveret.

Gospel indslaget kan bruges til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup osv. eller den runde fødselsdag, konfirmation, eller andre private arrangementer. Gospel indslaget er godt til at skyde festen i gang, men kan også bruges i løbet af festen, så folk kan få et festligt break i løbet af festens lange program. Private arrangementer har altid en fast lav pris.

Få tilbud på Gospel Teambuilding ved at kontakte os nedenfor.

Erfaren gospelinstruktør

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og laver hvert år ca. 15-30 Gospel Teambuilding jobs og har gjort dette siden 2007. Han arbejder sammen med nogle af de største navne i gospelbranchen i Danmark.

Når Anders Butenko laver Gospel Teambuilding, møder man en professionel og erfaren korleder, som er velforberedt og har stort overskud. Anders er sjov og bruger sange og materiale, som han har gennemprøvet gennem mange år. I og med at Anders hver uge står foran ca. 700 korsangere, har han en ballast og en styrke med, som kun ses i meget få korledere. At vælge Anders Butenko som instruktør på Gospel Teambuilding er et sikkert valg.